Bölcs bagoly – 2014

2014. február 8. Bölcs bagoly verseny eredménye

1. helyezett: 

„Bethlen8”

Boda Boglárka  8.b

Deák Réka 8.b

Fodor Tamás 8.b

Markót Evelin 8.b

2. helyezett:

„Vakegerek”

Baski Virág 8.b

Bagdi Boglárka 8.b

Markót Luca 8.b

Szóládi Soma 8.b

5. helyezett: 

„Mignomok”

Csapó Dorka 7.b

Hornyák Luca 7.b

Horváth Dorka 7.b

Zombori Emilia 7.b

 

Immár tizenegyedik  alkalommal került megrendezésre az általános iskolásoknak meghirdetett Bölcs bagoly vetélkedő, a Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskolában. A beiskolázási rendezvény sorozat mozzanataként megrendezett versenyt ebben az évben is nagy érdeklődés kísérte, hiszen az írásbeli fordulók alapján behívott legjobb 18 csapat mérte össze tudását, tájékozottságát és ügyességét a február 8-án (szombaton) megtartott szóbeli döntőn. A jó hangulatú versenyen a törökszentmiklósi Bethlen, Hunyadi Általános Iskola, Örményes, Kisújszállás, Kenderes iskolák tanulói képviseltették magukat. A versenyen a különböző műveltség-területeken szerzett tájékozottságukról adhattak számot a négyfős csapatok (angol nyelv, kémia, fizika, biológia, magyar városok ismerete, matematika, magyar irodalom, történelem, zene-tánc felismerés), de volt ügyességi, informatikai keresési és képzőművészeti feladat is.

Az idei verseny győztese „Bethlen8” nevű csapatunk lett. A dobogó második fokán szintén iskolánk csapata végzett ők a „Vakegerek”. Ötödik helyen végzett iskolánk hetedikes csapata a „Mignomok”, megmutatva, hogy ő velük is számolhatunk a jövőben. A versenyen készült képek megtekinthetők a Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola honlapján.

Csapataink teljesítménye szépen tükrözi iskolánk pedagógusainak munkáját. Ez a munka évek óta töretlen és a Móricz Zsigmond Református Gimnázium vezetése jegyzi, és számít iskolánk diákjainak jó szereplésére.

Köszönet érte.

Banáné Szőke Ilona

Versenyszervező és kísérő pedagógus

 

Facebooktwitterpinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

MENÜ